Soutěžní karta je k dostání v Centru bakalářských studií, nebo ji mohou rodiče vytisknout. Zdroj: SVČ Smajlík
Litvínov

Litvínov – Ve čtvrtek 28. března mají děti první den velikonočních prázdnin. Jestli řešíte, jak je zabavit, vydejte se na Velikonoční stezku, kterou připravilo Středisko volného času Smajlík Litvínov. Velikonoční QR stezku můžete absolvovat kdykoliv, od 28. března do 4. dubna.

Velikonoční hra v terénu zaujme děti i tím, že k jejímu zdolání potřebují chytrý telefon. Zároveň ale budou venku na čerstvém vzduchu. „Start je u Pilařského rybníka, cíl u Centra bakalářských studií," podotkla Lucie Klenorová ze Střediska volného času Smajlík. 

O čem tedy stezka je? Velikonoční zajíček poztrácel po Litvínově v parku u Pilařského rybníka a centru města sedm velkých růžových vajíček s QR kódy. „Po nalezení vajíčka děti načtou QR kód a zobrazí se jim soutěžní úkol. Odpovědi na otázky děti zapisují do kartičky, kterou jim rodiče buď vytisknou, nebo si ji přijdou vyzvednout do recepce Centra bakalářských studií v Ukrajinské ulici v čase od 8 do 16 hodin, a to ve všední dny," dodala Lucie Klenorová. Kartička je také ke stažení k dispozici ZDE.

Ve chvíli, kdy soutěžící najdou všechna vajíčka a splní úkoly, vyplněnou kartičku vhodí do schránky ve vile u Scholy Humanitas. „Na závěr vylosujeme 10 výherců," dodala Lucie Klenorová. Tak hurá do toho.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru