Příběhy z knihy Pohádkový dědeček během Noci s Andersenem nečetly jen knihovnice, ale i jeden z tatínků. Foto: Městská knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov – V pátek 22. března se uskutečnil už 24. ročník Noci s Andersenem. Tradičně se do něj zapojila i litvínovská městská knihovna. Pohádkovou noc si společně užilo v obklopení knížek hned 20 dětí. 

„Během letošní Noci s Andersenem jsme se vydali s dětmi a maminkami pohádkovým vlakem do dobrodružného světa plného zvířátek a zábavných úkolů. Inspirovali jsme se knihou Pohádkový dědeček od Eduarda Petišky," popsala akci ředitelka knihovny Marcela Gűttnerová.


Na sociálních sítích se pak knihovna mohla pochlubit oceněním od jedné z maminek: „Chtěla bych všem knihovníkům – zaměstnancům knihovny, kteří se podíleli na Pohádkové noci v litvínovské knihovně "S vláčkem do pohádek" poděkovat za pečlivě, a moc hezky připravenou, a také i provedenou akci pro rodiče s dětmi. Velmi se nám u vás líbilo. Dcera o akci ještě stále nadšeně vypráví."

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru