Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Partnerské rozepře občas zajdou tak daleko, že se do jejich řešení, resp. zklidnění musí vložit i strážníci Městské policie Litvínov. V jednom z posledních takovýchto případů patrně partnerka vůbec nedomyslela, kam až její naschvál může zajít. Do sporu totiž zatáhla i děti. 

Na služebnu městské policie došel muž, kterému se ze školy nevrátila dcera. Navíc cestou měla vyzvednout i mladší sestru ze školky. Vzhledem k sociální situaci rodiny neměl muž mobilní telefon. Od třídní učitelky zjistil, že dcera ze školy odešla, domů však nedorazila. Dívka ale telefon měla, a tak se strážníci pokusili dovolat. Telefon ale jen vyzváněl. Muže proto hlídka posadila do auta a společně objeli vytipovaná dětská hřiště, na kterých by dívky mohly být. Nakonec je také našli na hřišti v Bezručově ulici. „Dívky tu byly i s matkou, která po rodinné hádce chtěla otce vytrestat, a proto s dětmi odešla z domova. Celou událost i rodinné a sociální poměry budou dále řešit sociální pracovníci," informují strážníci.

Nezřídka partnerské hádky končí poničením majetku. Mezi poslední události patří případ, kdy strážníky na pomoc přivolala žena ubytovaná v ubytovně Hotelový dům. Po rozchodu s partnerem měla z muže, který ji opakovaně obtěžoval, strach. Nakonec se před ním i s dítětem schovala ve vrátnici ubytovny. Odtud také volala strážníky. Hlídka na místě zjistila, že muž vykopl u bytu své partnerky dveře, aby pak před strážníky z ubytovny utekl. Daleko ale neutekl. Obsluha kamerového systému ho objevila v ulici 9. května, kam si pro něj také strážníci dojeli. Připojila se i hlídka Policie ČR. Protože muž s hlídkami nespolupracoval, skončil nakonec s pouty na rukou. Dál už případ převzala Policie ČR. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru