Swapování je stále oblíbenější. Na výměnu užitečných věcí se můžete přichystat již na tuto sobotu. Foto: Spolek Ekokul
Litvínov

Litvínov – Myšlenka vdechnout užitečným věcem druhý život je mezi lidmi stále populárnější. V Litvínově tzv. SWAP se stále větší účastí pořádá Městská knihovna Litvínov, ale nejen ona. Na sobotu se chystá jarní SWAP v budově Církve bratrské v Dukelské ulici, který pořádá Spolek Ekokul. 

Vše, co doma nutně již nepotřebujete a nevyužíváte, nemusí skončit na skládce. V jiné domácnosti taková věc své uplatnění může najít. Dostane tak šanci na "druhý život". Přesně to je myšlenka swapování.

Ne každý tento novodobý termín zná, ostatně proto kluci ze spolku natočili krátké video. I díky němu se myšlenka Jarního SWAPU dostane mezi veřejnost a více věcí najde své uplatnění. Jarní SWAP se koná v sobotu 13. dubna od 12 do 17 hodin.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru