Rozbil dveře, hlavou sklo u telefonní budky a policejní vůz. Proč?
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Z trestného činu výtržnictví a poškození cizí věci obvinila mostecká policie 24letého muže z obce na Litvínovsku. Ten měl v Litvínově poškodit cizí majetek.

V dopolední době rozbil na Koldomu skleněnou výplň u dveří a způsobil škodu za téměř tři tisíce korun. Poté pokračoval ulicí PKH, kde měl pěti údery hlavou rozbít skleněnou výplň telefonní budky u veřejného automatu. Tam byl díky zavolání svědka zadržen strážníky. "Po chvilce hlavou udeřil do jejich vozidla a i to poškodil. Celkem výtečník napáchal škodu za více než 9 tisíc korun," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel obviněného stíhá na svobodě. Za toto jednání muži hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. Motivem jeho nepochopitelného počinu byl údajně vztek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru