Muž si nechal v Litvínově předvést hodinky za 11 tisíc korun, pak s nimi zmizel
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - S nepoctivým úmyslem si přišel „koupit“ hodinky do jednoho litvínovského obchodu 31letý muž. Nechal si ukázat několik výrobků a poté si vybral ty, které stály 11 tisíc korun. Platit za ně však nehodlal.

Z pultu měl popadnout krabičku s hodinkami a z prodejny utekl. Prodavačka za ním sice běžela a volala o pomoc, nenechavec nakonec zmizel v ulici Kostelní. "Policisté muže záhy vypátrali a vyšetřovatel 31letého muže z Litvínova obvinil z přečinu krádeže. Už v minulosti kradl a byl za krádež odsouzen. Policie podala podnět na vazbu, muž byl nakonec ze zadržení propuštěn a je stíhán na svobodě," sdělila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. Odcizené hodinky nebyly zajištěny, kde skončily, obviněný neuvedl.

Policie Litvínovana obvinila i z přečinu násilí proti úřední osobě. Poté, co byl muž zadržen jako podezřelá osoba z krádeže hodinek, měl na policejním oddělení fyzicky napadnout službu konajícího policistu, kterého udeřil do obličeje a ještě do něj silou strčil. "Výtečník měl pozitivní test na drogy. Po incidentu skončil v policejní cele. Napadený policista utrpěl zranění, se kterým vyhledal lékařské ošetření. Za toto jednání obviněnému hrozí až čtyřletý trest odnětí svobody," dodala Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru