Sprostě nadávala mladší ženě, skončila na policejním oddělení
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na slušné vychování zřejmě zapomněla 33letá žena z Litvínovska. Před domem měla v podvečerních hodinách slovně napadat mladší ženu, které sprostě a vulgárně nadávala. Slovnímu útoku přihlíželo i několik osob, které ženu upozornili na její chování. I tak ale žena v urážkách pokračovala.

Žena skončila na policejním oddělení v Hamru, od policistů si převzala záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

"Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení. Hmotná škoda ani újma na zdraví nenastala. Žena nadávala nové přítelkyni svého bývalého přítele a k motivu nic neuvedla," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru