Vazebně stíhaný muž má na krku další dvě krádeže, poškozeným způsobil škodu za více než 7 tisíc
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - 31letý muž z Litvínova, kterého soud na podnět policie poslal minulý měsíc do vazby, má na krku další dvě krádeže. Začátkem července se dostal v podvečerní době do kanceláře pro zaměstnance v jednom supermarketu.

Tam měl odcizit volně položený mobilní telefon v hodnotě 2 800 korun. Následující den muž přišel odpoledne do komerčního objektu v Litvínově a z jedné kanceláře z kabelky odcizil mobilní telefon, peněženku s doklady a finanční hotovostí.

"Policie muže odhalila díky dobré místní a osobní znalosti. Vyšetřovatel obviněnému rozšířil stíhání pro další dva skutky. Poškozeným vznikla krádežemi škoda ve výši 7 700 korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru