Jelení stezka se dětem líbila, hlavu si lámalo na 340 dětí
Z litvínovských a mezibořských škol a školek se přihlásilo 24 dětských kolektivů
Litvínov

Litvínov, Meziboří - V úterý na části Tesařovy cesty pořádalo Centrum ekologické výchovy VIANA pod záštitou Scholy Humanitas hravé soutěžní dopoledne s názvem Jelení stezka. Na tuto akci se přihlásilo celkem 24 žákovských kolektivů z litvínovských a mezibořských škol a školek.

Celkem se zdejšími lesy prošlo na 340 dětí, jejichž úkolem bylo navštívit vytvořené zastávky a na nich vyřešit zadané úkoly. Pod šumícími korunami stromů tak děti nejen namáhaly hlavičky při řešení rébusů s lesní tématikou, či lovily v paměti předměty ve známé Kimově hře, ale také se vyřádily při pohybových aktivitách, jako byla hra na brtníka, kdy lezly po stromech a schovávaly se v mlází, či procházení provazovým bludištěm poslepu.

1210jelenistezka 1

Děti se na jednom ze stanovišť trefují šiškou do tlamy medvěda

Právě tato hra slavila, spolu s prohazováním šišek tlamou rozlíceného medvěda, či hádáním zvířecích zvuků, největší úspěch. Dohromady zde bylo připraveno 11 stanovišť, na kterých se návštěvníkům věnovali studenti a studentky prvních tří ročníků Scholy Humanitas. Děti dokončily celou cestu veselé a plné nevšedních dojmů.

1210jelenistezka 3

Jelení stezka se dětem líbila, cestu dokončily veselé a plné zážitků

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru