Strážníci? Spíš strážní andělé. Pomohli dívce zraněné po pádu na prkně a dalším lidem v nouzi
Městská policie Litvínov. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Strážníci v Litvínově pomáhají lidem v rozličných situacích. V rozmezí několika dnů se o tom přesvědčilo hned několik Litvínovanů v nesnázích.

Strážníci byli svědky pádu dítěte ze skateboardu. Nezletilé dívce poskytli na místě první pomoc. Zafixovali jí zraněnou nohu a usadili ji ve služebním vozidle. Na místo se dostavila matka dívky. Strážníci obě převezli do místa bydliště.

Ženu zabalili do folie, aby se zahřála

Městští policisté si při hlídkové činnosti všimli seniorky, která v ulici Tržní seděla na schodech. Žena byla prokřehlá a zmatená. Stěžovala si na bolesti zad. Strážníci na místo přivolali rychlou záchrannou službu. Před příjezdem záchranářů zabalili strážníci ženu do termofolie. Lékař rozhodl o převozu ženy do mostecké nemocnice.

Pomohli nemocnému

Při hlídkové činnosti si strážníci všimli muže, který seděl na lavičce v zámeckém parku, špatně dýchal a zjevně mu nebylo dobře. Muž strážníkům řekl, že je astmatik a potřeboval by léky. Strážníci muže odvezli domů a počkali, až si své léky vezme. Protože ani po té nebyl muž úplně v pořádku, přivolali strážníci rychlou záchrannou pomoc. Nemocný muž dostal od lékaře další léky a teprve pak se mu ulevilo.

Zastavili vodu, otevřeli garáž

O pomoc se na strážníky obrátila žena z Gluckovy ulice, která oznámila, že v domě praskla voda. Strážníci společně s policisty nejprve zastavili hlavní přívod vody do domu. V prázdném bytě pak zjistili prasklou trubku ve stupačce. O závadě informovali odpovědnou osobu.

Chvíli na to strážníci vyjížděli do Gorkého ulice, kde senior nemohl otevřít garáž. Do zámku někdo nastrkal jiné předměty. Strážníkům se podařilo zámek uvolnit a garáž otevřít.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru