Foto: čtenář
Litvínov

Meziboří - Jednotka litvínovských hasičů vyjížděla v odpoledních hodinách do Okružní ulice v Meziboří. Byl odtud hlášený kouř z vybydlené budovy, do které chodí často přespávat bezdomovci. Hasiči na místě potkali správce budovy, který jim celou situaci objasnil.

Správce budovy totiž, zřejmě z dobrého úmyslu, zapálil bezdomovcům jejich matrace a snažil se jim tak zabránit, aby se v budově zdržovali. Kouř jdoucí z oken ale požár prozradil, správce se k založení požáru ihned přiznal. Na místo dorazila i policie, muž byl však jen upozorněn na své protiprávní jednání a vzhledem k tomu, že nedošlo k žádným škodám, vyřešili ho hasiči a policisté domluvou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru