Agresivní klientka vyhrožovala násilím na úřadu práce, motorkář jezdil bez řidičáku a pod vlivem drog
Městská policie LItvínov. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V deníku litvínovských městských policistů se v tomto týdnu objevilo několik zajímavých událostí. Informovali o nich na svém webu.

Strážníky přivolala servírka z herny, kde častoval hosty vulgarismy opilý muž. Ten se po příjezdu hlídky uklidnil, ale už po krátké chvíli začala hostům opět nadávat. Na místo přijela i hlídka Policie ČR, která opilce odvezla na služebnu.

Vykázali agresivní klientku úřadu práce

Na agresivní klientku úřadu práce přivolala úřednice litvínovské strážníky. Klientka úřednici vyhrožovala násilím a nadávala jí. Strážníci ženu vykázali z úřadu a vyprovodili ji ven na ulici.

Zloděje dopadli okamžitě

V odpoledních hodinách v neděli byl vykraden stánek u nákupního střediska Krušnohor. Obsluha kamerového systému zjistila dva pachatele, ve kterých byli poznáni místní mladíci. Jednoho se strážníkům podařilo zastihnout doma. Mladíka dopravili na místo vloupání, kde byl předán Policii ČR.

Osoba v celostátním pátrání

Při hlídkové činnosti u Citadely strážníci poznali ženu, o které věděli, že je v celostátním pátrání. Ženu zadrželi a převezli na služebnu Policie ČR.

Jezdil bez řidičského průkazu a pod vlivem drog

Před strážníky začal při náhodném setkání ujíždět muž na motorce. Hlídka se proto za motorkou vydala. Motorkáře strážníci dostihli na polní cestě za BČ Lomská. Muž přiznal, že je pod vlivem drog a nevlastní řidičský průkaz. Na místo strážníci přivolali Policii ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru