Muž na Litvínovsku vyhrožoval přítelkyni zabitím. Křičel na ní pod okny domu
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko - 34letý muž z Litvínova měl v jedné obci na Litvínovsku v podvečerních hodinách řvát pod oknem domu, kde byla na návštěvě jeho bývalá přítelkyně. Nijak mu nevadilo, že budí pozornost obyvatel domu a kolemjdoucích.

Sprostě nadával a dopustit se měl i vyhrožování zabitím a jinou újmou na zdraví. Policisté obvodního oddělení mu na základě výsledků šetření sdělili podezření ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování a výtržnictví, za což mu v případě odsouzení hrozí až tři roky odnětí svobody.

"Muž čelí obvinění i z přečinu krádeže, když měl dle šetření policistů v jednom litvínovském supermarketu odcizit čtyři lahve značkového alkoholu v hodnotě 1 900 korun. Alkohol údajně prodal na ulici neznámé osobě. Kradl i přesto, že byl již za stejné jednání odsouzen," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru