Jak se má rozvíjet Koldům a jeho okolí? Vyplňte anketu
Koldům v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Vedení města Litvínova v současnosti připravuje dokument zaměřený na další rozvoj území přiléhajícího ke Koldomu.

Pokud máte zájem vyjádřit se k současnému stavu parkování, chodníků, zeleně či bezpečnosti u Koldomu a v jeho okolí, můžete vyplnit dotazník hodnotící současnou úroveň a spokojenost uživatelů této části města.

Dotazník bude přístupný až do konce dubna a přístup k dotazníku získáte přímo na tomto odkazu nebo zprostředkovaně ze stránek Města Litvínova na www.mulitvinov.cz.

"Budeme vděčni za vaše názory, které vedení města umožní lépe zareagovat na nedostatky, které z vyhodnocení vašich názorů vyplynou, a odpovědně posoudit nové náměty, které v souvislosti s Koldomem zatím třeba ještě vůbec nezazněly," píše se na webu města.

O výsledcích celé ankety bude radnice informovat v průběhu června letošního roku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru