Pozor na injekce v parku za kostelem, varuje čtenář Litvínovany
Ilustrační foto: e-mostecko.cz
Litvínov

Litvínov – Na injekční stříkačku, pravděpodobně použitou po aplikaci drog, narazil při své vycházce se synem čtenář našeho webu. Stalo se tak v parku za litvínovským kostelem.

„Zavolal jsem policii a poprosil, aby jehlu odnesli. Policie byla na místě do pěti minut od zavolání a policisté byli moc ochotní. Není to poprvé, co jsem tam viděl odhozenou injekční stříkačku,“ svěřil se našemu serveru.

„S příchodem jara a hezkého počasí si myslím, že se tam narkomani budou poflakovat více,“ předpokládá.

Nerad by šířil paniku mezi rodiči, považuje ale za důležité upozornit obyvatele, aby byli opatrní a poučili zejména své děti, jak se v takovém případě chovat.

Obecně se velmi důrazně doporučuje na podobné předměty nesahat a kontaktovat městskou policii, která má potřebné pomůcky k bezpečné likvidaci. Injekční stříkačky mohou být infikované.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru