Agresivní opilý řidič ujížděl Horním Jiřetínem, policisté museli střílet
Foto: čtenářka
Litvínov

Horní Jiřetín - Až varovné výstřely policie zastavily řidiče osobního automobilu v Horním Jiřetíně na Mostecku. Incident se stal v pátek večer.

Řidič v bílém autě měl nejdříve popíjet v místní restauraci, poté se s autem vydal do ulic. Viděla ho při tom policejní hlídka, která byla na opilce již předtím upozorněna. Policisté se proto rozhodli vůz zastavit. Jeho šofér ale nereagoval a začal ujíždět. Ohrozil při tom lidi i majetek. Policisté se proto podle vyjádření policejní mluvčí Veroniky Hyšplerové pro agenturu JV Press rozhodli pro varovné výstřely do vzduchu.

Redakce má k dispozici video, které zachycuje situaci krátce po zastavení. U odstaveného bílého osobního vozu stojí hlídka policistů a opodál další policejní vozidlo s technikou pro vyšetřování. Na zemi jsou zakroužkované minimálně dvě nábojnice. Dívky, které video komentují, hovoří i o prostřeleném automobilu. Ten je navíc nabouraný.

"Děti byly svědkem přímo honičky, kdy policisté stříleli do vzduchu a jeli za autem. Schovaly se u sousedů. Dcera mi hned volala úplně ubrečená, nevěděla, co se děje," popisuje událost čtenářka, která incident oznámila našemu webu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru