Muž střílel po holubech, další se proháněl na minimotorce bez značek
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na muže, který v ulici Čapkova v Litvvínově měl střílet po holubech, si stěžovali strážníkům jeho sousedé. V uplynulých dnech zasahovali i u dalších případů.

Strážníci našli muže, který se přiznal, že po holubech střílel. Údajně ale pouze nad střechy domů. Strážníkům slíbil, že střílet už nikdy nebude.

Litvínovští strážníci v minulých dnech také řešili případ, kdy se v ulici Gluckova po silnicích projížděl mladík na minibiku bez poznávacích značek a bez zákonného pojištění. Strážníci mladíka zastavili, minimotorku mladíkovi odebrali a událost předána správnímu odboru k dalšímu řešení.

Městští policisté také poskytovali první pomoc. U zahradního centra si všimli ženy, která na projíždějící hlídku mávala. Zastavili a zjistili, že přítel ženy v autě zkolaboval. Podali mu první pomoc, použili defibrilátor a přivolali rychlou záchrannou službu. Muž byl převezen do mostecké nemocnice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru