OBRAZEM: Poznáte majitele? Tito psi čekají v litvínovském útulku
Ošetřovatel Jan Novák s fenkou nalezenou mezi zahrádkami za Lidlem. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Majitele tří psů, které vám níže představíme, hledají aktuálně v litvínovském útulku. Ten je momentálně zcela zaplněný.

V útulku v zahrádkářské kolonii pod Bílým Sloupem v Litvínově mají plno, na nové pány zde čekají tři desítky psů. Je mezi nimi i trojice, u kterých se pátrá po jejich majitelých. Přibližně tříletou fenku ze snímku výše našli v zahrádkách poblíž útulku. Jde o velmi přítulného a milého psa, poslušného a dobře živeného.

2006utulek1

Tento kříženec se pohyboval v Lomu, odkud se v minulých dnech dostal do litvínovského útulku.

2006utulek2

Tento pes se do útulku v Litvínově dostal z Louky. Je velmi bázlivý, má zhojené potrhané uši.

Nabídku psů v litvínovském útulku můžete sledovat i na jeho facebookových stránkách na tomto odkazu. Provozní doba útulku pro veřejnost je od 13 do 16 hodin ve všedních dnech a od 9.30 do 11.30 během víkendů a svátků.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru