INFO PRO ŘIDIČE: V Oseku bude o víkendu velká pouť. Město je ale rozkopané
Ilustrační foto
Litvínov

Osek - S blížícím se pouťovým víkendem žádá město Osek o trpělivost zejména všechny řidiče, a to v souvislosti se stavebními pracemi, které ve městě aktuálně probíhají.

"Město se s investory oprav i stavebními firmami dohodlo na takových opatřeních, která by měla zajistit maximální možnou průjezdnost městem během Oseckých slavností," uvádí Petr Šíla, ředitel osecké kulturní a sportovní organizace FrýTajm Osek.

Dokončen bude nový asfaltový povrch v Dolejšově ulici, na Tyršově ulici se práce zastaví a vozovka bude průjezdná v obou směrech bez větších problémů.

Parkování pro návštěvníky pouti bude zajištěno na obvyklých záchytných odstavných plochách. "Prosíme však o pochopení všechny místní obyvatele i návštěvníky pouti všude tam, kde se přesto setkají s nezbytnými dopravními omezeními," dodává Petr Šíla.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru