OBRAZEM: Takto už vypadá nové obchodní centrum v Litvínově. A víme, jaké typy obchodů tam budou
Retail park v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Čtvrtou budovu z budoucího nákupního parku na okraji Litvínova začali budovat stavební dělníci v lokalitě u tamního Lidlu.

Stavba budov, ve kterých budou komerční provozovny, rychle postupuje. Podle zjištění redakce by takzvaný retail park měl mít plochu přibližně osmi tisíc metrů čtverečných. Pro srovnání: Central Most nabízí prodejní plochu asi osmnáct tisíc metrů čtverečných.

Datum otevření zatím není oficiálně známo, dá se ale předpokládat, že obchodníci si budou chtít uzmout pro sebe i velkou část z nákupního šílenství v Litvínově před vánočními svátky.

Seznam budoucích obchodů nikde zveřejněný zatím není, ani investor jej dosud nekomentuje. Podle informací redakce tam bude sportovní prodejna - stejnou najdete už v nákupním parku v Mostě, zástupce řetězce s nábytkem a potřebami pro domácnost - i toho už najdete v Mostě, levné oblečení, prodejna s elektronikou či potřeby pro chovatele domácích zvířat.

Foto

0309obchocentrum2

0309obchocentrum3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru