Hurá na houby! Litvínov zrušil zákaz vstupu do lesa
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Městský úřad Litvínov vydal vyhlášku, která dnešním dnem (4. září 2018) ruší zákaz vstupu do lesa.

Zákaz vstupu do lesních porostů trval od 20. srpna a měl být platný původně až do 14. září letošního roku. Opatření mělo ochránit les před akutním nebezpečím požárů následkem dlouhotrvajícího sucha.

Vzhledem k tomu, že v posledních dnech došlo k poklesu teplot a výskytu srážek a fakticky tak pominuly důvody akutního nebezpečí vzniku požárů a dále i s přihlédnutím k faktu, že již delší dobu je v platnosti informace ČHMÚ o zrušení rizika požárů pro území Ústeckého kraje, rozhodl orgán státní správy lesů o zrušení zákazu vstupu do lesa. Vlastníci lesa nyní musí odstranit značky, které lidi o zákazu informovaly.

Jedná se o lesy v Krušných horách na Litvínovsku, v okolí Lomu, Louky, Meziboří, Mariánských Radčic či Litvínova.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru