Je potřeba udělat změnu dřív, než se v sociálně vyloučenou lokalitu změní celý Litvínov
Ing. Thomas Sebastien Müller
Litvínov

ČSSD Litvínov představuje své lidi, kteří se ucházejí o podporu voličů v nadcházejících komunálních volbách.

Ing. Thomas Sebastien Müller, jednatel firmy

Proč kandiduji?

Čtyři roky pracuji pro Litvínov jako předseda kontrolního výboru zastupitelstva města. Vidím, co je ve městě špatně a co slušným lidem otravuje život. Je mi jasné, že nestačí o problémech jen mluvit. Kritizovat umí každý, já se chci přímo podílet na řešení. Byť v opozici jsme se čtyři roky snažili poradit si s tím nejhorším, co Litvínov mění z klidného malého města pod horami v sociálně vyloučenou lokalitu. Vím, že není jednoduché změnit to, co lidi z Litvínova, mé sousedy, přátele a známé trápí nejvíce, ale když nebudeme pokračovat v tom, co jsme začali, půjde vše při starém. Z malých problémů se stanou velké a z velkých neřešitelné. Záleží mi na tom, aby lidé v Litvínově mohli bez obav chodit v noci po ulicích, aby těm, kteří pracují a chovají se slušně, neničili život jejich hluční, nepořádní sousedé, kteří si spokojeně žijí ze sociálních dávek, aby senioři nezůstávali opuštění, a aby děti z Litvínova mohly trávit volný čas při sportu či jiném koníčku bez ohledu na to, kolik si vydělají jejich rodiče.

S jakým tématem jdu do voleb?

Co je podle mého pro Litvínov prioritou a na co se musíme zaměřit všichni, jsou naši sociálně slabí, nepřizpůsobiví občané, kteří už nejsou výsadou kdysi krásného sídliště Janov, ale narušují život všem lidem v celém Litvínově. Ze sociálních dávek žijí celé početné rodiny. Dospělí muži, kteří nikdy nepracovali. Ženy, pro které je smyslem života rodit děti, které ale nevychovávají, a které jim zaručují stále vyšší a vyšší sociální pomoc od státu. Je mi jasné, že pomoc v tomto případě musí vzejít od vlády. Musí se změnit zákony. Pravidla pro nás na severu Čech by neměli určovat lidé, kteří si život v sociálně vyloučené lokalitě ani neumí představit, natož aby ho poznali na vlastní kůži. Něco se ale přeci jen dělat dá. Už jednou se sociální demokracii ve vedení města důsledným prosazováním práva a pořádku podařilo situaci zmírnit a život lidem ulehčit. Do voleb jdu s tím, že změna je možná. Dřív, než se v sociálně vyloučenou lokalitu změní celý Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru