Burza knih: Navštivte výprodej starších výtisků i knižních perel za směšné ceny
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Od pondělí 8. do pátku 12. října se v litvínovské knihovně koná oblíbená burza - výprodej vyřazených knih za symbolickou cenu.

„Přes léto jsme doplnili zásoby o knížky pro děti, máme tedy přichystáno mnoho pohádek a zajímavých příběhů. Navíc si můžete hojně doplnit zásoby doporučené i naučné literatury,“ láká k návštěvě hlavní organizátorka akce, knihovnice Hana Polívková.

Vstup do skladu bude mimořádně hlavním, a nikoli služebním vchodem. Otevírací doba burzy je v úterý a ve čtvrtek od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin. Ve středu potom od 13 do 17 hodin a v pátek od 9 do 12 a poté od 13 do 16 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru