Ilustrační foto
Most

Most - Muž, který okradl školačku o mobilní telefon a jehož počínání chvíli kriminalisté vyšetřovali také pro podezření z pokusu o únos dítěte, měl krást i jinde. Zjistili to policisté, kteří o případech informovali v pátek dopoledne.

Na nákup za pět prstů si přišel začátkem listopadu do jedné parfumérie. Muž si vybral různé zboží a následně u pokladny sdělil, že mu chybí stokoruna, kterou mu přinese kamarád. Z prodejny odešel ven, při tom se spustil alarm. Pracovnice prodejny za ním vyběhla a muže zadržela. V tašce měl ukryté oční sérum.

Nekradl poprvé, loni byl za krádež potrestán. Lup za téměř dva tisíce korun byl zajištěn a vrácen zpět prodejně. Obviněný Mostečan kradl prý proto, aby měl dárek. Muž má na svědomí i krádež notebooku. V jednom supermarketu u jedné prodejny vylezl na mříž u obchodu, sáhnul do prostoru a tam měl odtrhnout lanko, na kterém byl připevněn notebook, který si přisvojil. Muž kradl, aniž by ho při tom někdo zpozoroval. Notebook za více než 6 tisíc korun údajně prodal.

"Mostečan ve věku 36 let je nyní v policejní cele, policie podala v souvislosti s jeho pokračující majetkovou trestnou činností podnět k návrhu na vazební stíhání," sdělila Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR.

Píšeme blíže k vyšetřování poslední krádeže

{article 104002}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru