V Mostě vzniká nový kruhový objezd. Má pomoci výjezdu ze sídliště a od benzinky
Tady vzniká nový kruhový objezd. Foto: Sandra Veverková
Most

Most - V Mostě vznikne v nejbližších dnech další kruhový objezd, a to na komunikaci Velebudická, v místech křížení s ulicí J. A. Komenského. Nepůjde o kruhový objezd, na jaký jsme v Mostě zvyklí, tento bude zřízen pomocí vodorovného dopravního značení a dopravního zařízení.

„Po obvodu kruhového objezdu budou instalovány zpomalovací polštáře a uprostřed bude dopravní maják,“ sdělil Mosteckým listům Vojtěch Brzoň, vedoucí oddělení registrací, dopravy a komunikací mosteckého magistrátu.

Hlavním důvodem pro vytvoření okružní křižovatky je zlepšení plynulosti silničního provozu zejména při výjezdu z ulice J. A. Komenského a odstranění problému s výjezdem od čerpací stanice, kdy často dochází k situacím, že vozidla vyjíždějící od čerpací stanice nedávají přednost vozidlům odbočujícím vlevo z ulice J. A. Komenského.

Provoz na novém kruhovém objezdu bude po čase vyhodnocen a v případě nutnosti budou provedeny úpravy. (sed)

1311kruhak2

Tady vzniká nový kruhový objezd. Foto: Sandra Veverková

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru