V jediném dni: Čtyři řidiči měli pozitivní test na drogy, pátý řídil přes zákaz
Dopravní policie při kontrole v Havrani. Foto: Michal Hrdlička
Most

Mostecko - Policejní hlídky v jeden den tohoto týdne na silnicích okresu přistihly pět řidičů, kteří jsou podezřelí z protiprávního jednání.

V ulici Česká hlídka zastavila řidiče, který má od loňského podzimu od soudu vydán zákaz řízení, a to do konce roku 2019. Mostečan ve věku 52 let si od policistů převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

"Další čtyři motoristé měli pozitivní testy na drogy. Muži v uniformách je kontrolovali v Havrani, Mostě a u Mariánských Radčic. Řidiči ve věku 25, 28, 23 a 53 skončili na policejních služebnách, kde jim policisté sdělili podezření ze spáchání přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Čtveřice řidičů se podrobila lékařským vyšetřením a odběrům biologického materiálu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru