Řidič poškodil na sídlišti tři auta, normální člověk by měl z jeho množství alkoholu v krvi otravu
Ilustrační foto
Most

Most - Dopravní policisté včera kolem druhé hodiny řešili na mosteckém sídlišti Zahradní dopravní nehodu. Tam řidič škodovky měl při jízdě poškodit přední část zaparkovaného vozidla značky Seat.

Tím jeho jízda neskončila. Pokračoval a na stejném místě narazil do boku stojícího vozidla značky Renault, které bylo nárazem odhozeno na další vůz.

"Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem přes 2,5 promile alkoholu v dechu. Při nehodě nedošlo ke zranění osob," sdělila mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Policisté odhadli škodu na částku 70 tisíc korun. Motorista je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Hodnoty nad dvě a půl promile alkoholu v krvi hodnotí odborníci jako těžký stupeň opilosti, u člověka nenavyklého pití dokonce může nastat otrava alkoholem a bezvědomí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru