Útoky na dveře: Muž házel na sklo dlažební kostky, další rozbil vchod do klubu
Sklo poničené dlažební kostkou (vlevo) a rozbité dveře do klubu. Foto: MP Most
Most

Most – Strážníky městské policie v ranních hodinách upozornila žena na osobu, která se snaží na tř. Budovatelů dostat do jednoho vchodu. Když se to této osobě nepovedlo, tak začala na tyto dveře házet dlažební kostky.

Hlídce městské policie se na místě nepodařilo zjistit, žádnou osobu, která by poškodila tyto vchodové dveře. Strážníci o této události vyrozuměli správce domu.

Nejde o jediné poničené dveře ve městě po řádění výtržníka. V nočních hodinách oznámila na linku mosteckých strážníků 156 obsluha klubu v ulici Lipová, že zde neznámý muž rozbil skleněnou výplň u vchodových dveří a nachází se před vchodem.

„Při kontrole jeho totožnosti se muž strážníkům přiznal, že při hádce úmyslně rozbil uvedenou skleněnou výplň. Předáno na místě přivolané hlídce Policie ČR,“ uvedl mluvčí Městské policie Most Vlastimil Litto.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru