Muži vnikli násilím do budovy v centru Mostu. Lup pak ukryli na Šibeníku
Město Most s parkem Šibeník. Ilustrační foto
Most

Mostecko - Kriminalisté mostecké policie odhalili pachatele, kteří se vloupali do komerčního objektu a odcizili nářadí. Muž ve věku 38 let z Mostu spolu s další osobou měl v nočních hodinách vniknout za užití násilí do budovy v centru města Mostu a uvnitř měli odcizit různé elektrické i ruční nářadí.

To poté uschovali v parku Šibeník a s třetím, 27letým Mostečanem, ho odnesli do jednoho bytu na sídlišti Zahradní. Lup poté rozprodali.

"Poškozeným firmám trojice způsobila škodu ve výši 33 500 korun. Vyšetřovatel 38letého muže obvinil z přečinu krádeže ve spolupachatelství, jeho komplic zatím obviněn nebyl. Třetí 27letý muž čelí obvinění z podílnictví. Oba obvinění jsou nyní ve vazební věznici pro jinou majetkovou kriminalitu," uvedla Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru