AKTUÁLNĚ: Těžká nehoda u Komořan, auto skončilo na střeše, silnici museli na čas uzavřít
Dopravní nehoda u Komořan. Foto: Oldřich Hájek
Most

Komořany - K vážné dopravní nehodě osobního automobilu došlo v pondělí odpoledne na silnici spojující Komořany se Zálužím na Mostecku.

Vozidlo skončilo při havárii mimo vozovku převrácené na střechu mezi stromy vedle silnice. Na místo vyjely všechny složky záchranného systému. Podle dopravního servisu Ředitelství silnic a dálnic byla komunikace dočasně uzavřena během přistání vrtulníku letecké záchranné služby.

V tuto chvíli je silnice kyvadlově průjezdná, u havárie zůstávají hasiči a policisté vyšetřující příčiny nehody. Automobil se bude vyprošťovat. Počítejte s omezením ještě další hodinu, zhruba do 16 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru