OD SOUSEDŮ: Vážná nehoda v Jirkově: Řidič srazil na přechodu ženu a dvě děti
Ilustrační foto
Most

Jirkov - Vážná dopravní nehoda se stala v sobotu 26. ledna v Jirkově. Na přechodu pro chodce tady řidič osobního auta srazil ženu a dvě děti.

K nehodě došlo před osmou hodinou večerní v Alešově ulici. Motorista měl srazit matku se dvěma chlapci, jeden byl školního a druhý předškolního věku. “Řidič osobního vozu srazil na přechodu jednu osobu a dvě nezletilé děti. Všechny tři osoby utrpěly zranění,” potvrdila policejní mluvčí Alena Barotošová. Žena a jedno z dětí bylo zraněno těžce, druhé dítě má mít lehké zranění. Všichni tři skončili v ústecké nemocnici.

U řidiče byla provedena orientační dechová zkouška na alkohol a test na drogy. Obě zkoušky byly negativní. Příčinu nehody policie vyšetřuje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru