V Mostě nejspíš vyroste nová sportovní hala. Takto by mohla vypadat
Takto by mohla vypadat nová hala vedle stávající sportovní haly v Mostě
Most

Most - Současná kapacita sportovišť v mostecké sportovní hale není momentálně schopna uspokojit potřeby sportovců a některých akcí. Stavba nové haly u komplexu sportovní haly plánuje společnost již od roku 2015. Předmětem projektu je ověření možnosti výstavby. Podívejte se, jak by nová hala mohla vypadat.

V uplynulých letech byla kapacita mostecké sportovní haly plně využita, přesto nebylo možné vyhovět všem poptávkám. Nová hala by měla mít plochu 40 x 20 metrů a bude sloužit pro zajištění tréninků a menších sportovních utkání. Nebude tak potřeba využívat velkou sportovní halu, která je více nákladná z hlediska provozu.

2901hala2

Stavba menší haly je vzhledem k vytíženosti velké sportovní haly nejlepším řešením

Kapacita nové haly

  • Celková plocha: 1479 m²
  • Hrací plocha: 800 m² (40 x 20 m)
  • Tribuna: pro cca 300 diváků
  • Ostatní plochy: sociální zázemí, posilovna, 4 šatny

2901hala3

Nový objekt by měl vyrůst na prostranství vedle malé haly komplexu

Nová hala by měla být napojena na vnitroareálové komunikace, objekt bude využívat i stávající technické zařízení. Předpokládané náklady na tento projekt činí 36 milionů korun. Pro financování stavby by se mohlo využít peněz z dotačních programů pro Podporu materiálně technické základny sportu 2017 až 2024 (VÝZVA V3 SPORT). Pokud se s projektem podaří uspět, mohlo by se začít stavět do roku 2024.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru