Mladíkovi vzal mobilní telefon přímo na ulici. Na návštěvě u příbuzné zase ukradl tablet
Ilustrační foto: Pixabay.com
Most

Most - Mostečtí policisté sdělili na základě šetření podezření ze spáchání přečinu krádeže 23letému muži z obce na Mostecku. Ten měl v lednu ve večerních hodinách v ulici Moskevská odcizit mobilní telefon mladíkovi, který telefon držel v ruce a prohlížel si zprávy.

Okradený mladík žádal vrácení mobilu, podezřelý na to ale nereagoval a z místa odešel. Kradl i přesto, že byl za stejný skutek v posledních třech letech odsouzen. Ukrást měl i tablet na návštěvě u příbuzné.

"Policie odcizené věci nezajistila. Kde skončily, muž neuvedl. Poškozeným způsobil celkovou škodu ve výši 7 tisíc korun. Za krádeže může být odsouzen k trestu odnětí svobody až na tři roky," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru