Auto porazilo chodkyni. Policie hledá svědky a řidiče těchto dvou vozidel
Policisté hledají řidiče dvou vozidel. Foto: Policie ČR
Most

Most - Dopravní policie vyšetřuje nehodu, která se stala v neděli 10. března 2019 v 9.50 hodin v ulici Budovatelů v Mostě. Řidič osobního vozidla značky Opel Astra combi světle modré barvy jel ulicí Pionýrů a na křižovatce s ulicí Budovatelů odbočil vlevo směrem k centru města. Při přejíždění přechodu pro chodce na ulici Budovatelů u bloku 338 šla chodkyně, kterou měl porazit.

Žena upadla na vozovku. Ve stejnou dobu jela dvě vozidla z ulice Zdeňka Štěpánka, která odbočovala na křižovatce vpravo do ulice Budovatelů též směrem do centra a nehodu míjela. Šlo o osobní vozidlo světlé barvy asi verze Coupé zřejmě dvoudveřové a za ním jel minibus bílé či světlé barvy.

"Policie hledá svědky nedělní nehody a řidiče obou zmíněných vozidel a žádá je, aby se přihlásili policii. Informace k nehodě můžou občané sdělit na linku 158 nebo na telefon 974 438 265, 974 438 250," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

1503chodkynemost2

Místo nehody. Foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru