Konec děr a nehezkého parkoviště. Tahle lokalita se od května začne měnit
Parkoviště za hotelovým domem. Foto: Oldřich Hájek
Most

Litvínov - Litvínovští radní schválili schválila zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku, při které se budou provádět stavební úpravy parkoviště a veřejného osvětlení v ulici U Zámeckého parku za hotelovým domem v Litvínově.

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy parkoviště, příjezdu na parkoviště i komunikace k zámku a přilehlých chodníků. V rámci akce dojde také k přesunutí kontejnerového stání, instalaci nového veřejného osvětlení na parkovišti a v parku před zámkem. Dohromady půjde o osm svítidel.

Bude také instalováno slavnostní osvětlení jihozápadního průčelí zámku. Litvínov tak dostane možnost barevně nasvítit průčelí při speciálních příležitostech.

Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je přibližně čtyři a půl milionu korun bez DPH. Nabídky dodavatelů budou hodnoceny na základě nejnižší nabídkové ceny. Předpoklad zahájení prací je květen 2019.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru