Muž měl obtěžovat páry na lavičkách u kostela, pak se rval se strážníky, až skončili ve vodě
Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Hlídka strážníků Městské policie Most, byla okolo 19. hodiny vyslána k rybníku vedle přesunutého kostela, kde měl dle oznamovatelů obtěžovat páry sedící na lavičkách podezřele se chovající muž, který je pravděpodobně pod vlivem nějaké drogy.

Hlídka po příjezdu na místo oslovila dotyčného muže, který byl zjevně pod vlivem nějaké omamné látky a vyzvala ho k prokázání totožnosti.

U mladého muže se začala projevovat agresivita, posléze začal urážet strážníky a vše vyvrcholilo, když se pokusil na břehu rybníka fyzicky napadnout strážníka, se kterým skončil po chvilce ve vodě. Ale to už na místo spěchala další hlídka strážníků městské policie a mladík byl z vody vytažen, omezen na osobní svobodě přiložením služebních pout a vzhledem k jeho zhoršenému psychickému stavu byla na místo přivolána osádka zdravotní záchranné služby.

0404mp2

Muž byl převezen za asistence policie do mostecké nemocnice k dalšímu vyšetření. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru