Most zveřejnil, kde vyroste Rákosníčkovo hřiště, které město vyhrálo v soutěži od Lidlu
Zdroj: Mostecké listy
Most

Most - Most se může radovat, společnost Lidl ve městě postaví Rákosníčkovo hřiště. Město ho získá především díky aktivitě, vytrvalosti a bojovnosti samotných občanů. Poslední ročník soutěže o Rákosníčkovo hřiště, kterou uspořádal potravinový řetězec Lidl, provázel rekordní počet hlasujících a nebývalý zájem.

Nové dětské hřiště bude umístěno na nezastavěném pozemku v blízkosti ulice Jiřího z Poděbrad naproti Lidlu. Zahájení stavebních prací je naplánováno na červen.

V kategorii od 25 001 do 100 000 obyvatel skončil Most druhý za vítězným Havířovem a před třetím Uherským Hradištěm. Během února získalo naše město neuvěřitelných 37 660 hlasů. Moderní dětské hřiště přijde společnost Lidl na 1,5 milionu korun. „Bylo krásné sledovat, jak umí obyvatelé našeho města, bez ohledu na věk, pohlaví či koníčky, táhnout za jeden provaz, když jde o dobrou věc. Velice mě těší, že se právě sami občané zasloužili o získání zcela nového hřiště. Nyní nás čeká domluvit se se společností Lidl na realizaci hřiště,” říká k úspěchu města primátor Jan Paparega.

Rákosníčkovo hřiště nabídne dětem k aktivnímu hraní velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, nechybí ani kolotoč a různé druhy houpaček. Klidovou zónu uvnitř oploceného hřiště doplňuje domeček a dostatek laviček. (vyd)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru