Kriminalisté našli v bytě 28letého Mostečana kilo marihuany a desítky tablet extáze
Tablety extáze. Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 28letého muže z Mostu.

Ten měl v jednom bytě v Mostě přechovávat 955 gramů omamné látky marihuany a 58 kusů tablet extáze pro jiného. "Podle kriminalistů měl obviněný v ulici Majakovského a na dalších místech v okrese Most obstarat a následně prodat nejméně v pěti případech nejméně 35 gramů marihuany," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Trestné činnosti se dopustil i přesto, že byl v minulosti pro obdobnou drogovou kriminalitu odsouzen k podmíněnému trestu. Mostečan je stíhán na svobodě a hrozí mu trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

"Drogu v bytě objevili kriminalisté při šetření jiné trestné činnosti majetkového charakteru," sdělila mluvčí policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru