Kniha k vodě: Na Aquadromu v Mostě si můžete půjčit čtení zdarma
Knihovnička na mosteckém aquadromu. Foto: MKM
Most

Most - Na Aquadromu v Mostě ve venkovním areálu můžete nyní využít novou službu s názvem Kniha k vodě. A to po celou letní sezónu. Půjčte a čtěte si knihy, které pro návštěvníky Aquadromu připravila Městská knihovna Most společně s Aquadromem Most.

V knihovničce s označením Kniha k vodě najdete detektivky, historické romány, romány pro ženy, sci-fi, pohádky prostě relaxační literaturu, která patří k letnímu počasí a vodě. Do knižního regálu bylo pro začátek umístěno 180 knih pro děti a dospělé.

A jak si knihu půjčit? "Prostě, vyberete si svůj titul, knihu si půjčíte a po přečtení vrátíte zpět do regálu, aby si ji mohl půjčit další čtenář. Nikomu nic neplatíte. Nikomu nic nehlásíte. Jenom knihy prosím neničte, aby posloužily i dalším," uvádí ředitel knihovny Petr Petrik.

Kniha k vodě je obdobou oblíbeného celorepublikového projektu Kniha do vlaku, kterou v Mostě zabezpečuje Městská knihovna Most již od roku 2015. Knihovnička je umístěna na nádraží ČD a slouží celou dobu stovkám čtenářů, kteří z Mostu odjíždějí nebo přijíždějí. V knihovničce je mapa všech nádraží, kde všude jsou Knihy do vlaku umístěné.

Nová služba Kniha k vodě má pomoci všem, kteří si knihu doma zapomněli, anebo nemají co dělat a zaujme je titul knihy, který v knihovničce najdou. "Knihovničku budeme pravidelně doplňovat, tak aby v ní návštěvníci Aquadromu našli vždy něco nového. Budeme samozřejmě rádi, když nás navštíví i přímo v Městské knihovně Most, kde si vyberou z mnohem většího množství titulů a služeb," dodal Petr Petrik.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru