Příslušníci záchranných a bezpečnostních sborů dostali v Mostě ocenění za svoji práci
Foto: Město Most
Most

Most - Slavnostní ocenění nejlepších záchranářů, hasičů, policistů a strážníků se konalo v pondělí ve velké zasedací místnosti Magistrátu města Mostu. Primátor Jan Paparega poděkoval příslušníkům záchranných složek za jejich vzornou a obětavou práci.

 Ocenění si převzalo sedm policistů, sedm strážníků městské policie, tři dobrovolní a šest profesionálních hasičů, čtyři zdravotní záchranáři a jeden zástupce vodní záchranné služby. Mezi oceněnými byly i čtyři ženy z řad městské a kriminální policie, hasičů a záchranné služby.

„Ve svém profesním životě dennodenně řešíte situace, k nimž, když pominu živelní pohromy, dochází většinou kvůli lidské chybě, neopatrnosti a lehkovážnosti. Jsme vám velice vděční za to, že v takových chvílích nemyslíte na vlastní pohodlí a že díky vašemu nasazení můžeme my ostatní žít s uklidňujícím pocitem a nadějí, že nás nenecháte napospas našemu momentálnímu krizovému stavu a že se na vaši profesionální neodkladnou pomoc v těchto těžkých chvílích můžeme spolehnout,“ děkoval všem oceněným v projevu primátor Jan Paparega.

1306oceneni2

1306oceneni3

1306oceneni4

Foto: město Most / Mostecké listy

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru