OBRAZEM: S čím vyhrává DEMI DANCE Most? Viděli to lidé v mosteckém divadle
DEMI DANCE Most.
Most

Most - Taneční škola DEMI DANCE Most pod vedením manželů Hofmannových zakončila úspěšnou sezónu velkolepě.

I letos se taneční škola DEMI DANCE objevila na mnoha soutěžích se skvělými výsledky. Počínaje například městy Praha (kde se konalo Mistrovství ČR a kde získala dvě medaile v plesových choreografiích), Česká Lípa, Kladno až po Mistrovství Čech v Chrudimi. V tomto roce přivezla děvčata a chlapci čtyři zlaté, dvě stříbrné a jednu bronzovou medaili v nejrůznějších kategoriích a tanečních stylech.

Není divu, že výše jmenované úspěchy oslavili závěrečnou show 12. června v Městském divadle Most. Rodiče i přátelé měli možnost vidět, s čím žáci této školy vlastně vyhrávají.

Potlesk a kladné ohlasy rodičů dělaly trenérům velikou radost. Není proto divu, že už dnes se všichni těší na zahájení nové taneční sezóny, která odstartuje v srpnu týdenním soustředěním.

Na stránkách www.ts-hofmann.cz je možné zjistit vše o škole, včetně plánovaných náborů, které probíhají na stejném místě jako pravidelné tréninky v divadle Rozmanitostí Most.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru