Dvojice kradla v obchodě deky, lidem okolo to tentokrát nebylo jedno
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na policii skončila po krádeži dvojice mužů ve věku 32 a 21 let, oba z Mostu. Ti měli minulý týden v mosteckém obchodním domě odcizit dvě deky poté, co je vyndali na chodbě domu ze zadní zástěny prodejny.

Poté z obchodu odešli, obtěžkáni každý jedním balíkem s dekou. Jejich počínání však neuniklo pozornosti náhodných svědků, kteří dvojici oslovili. Jeden z dvojice lup před objektem odhodil, druhý si ho ponechal a oba z místa začali utíkat každý jiným směrem.

"Nakonec byli zadrženi ve spolupráci občanů a strážníků. Policie staršímu sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže, protože byl již za majetkový delikt odsouzen a letos na jaře přišel z výkonu. Jednání druhého muže je šetřeno jako přestupek proti majetku," uvedla k případu mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru