Muže podezřelého z krádeže kalhot strážníci našli a zajistili během pár minut
Ilustrační foto: MP Most
Most

Most - Motohlídku Městské policie Most v terénu kontaktoval majitel obchodu s oblečením a oznámil strážníkům, že v jeho obchodě s oblečením před 10 minutami odcizil neznámý muž kalhoty v hodnotě 1400 Kč. Zároveň předložil strážníkům záznam z kamery s fotografií podezřelého.

Strážníci předali popis osoby pracovníkům operačního střediska městské policie, kteří zahájili pátrání po podezřelém s využitím městského kamerového dohledového systému. Hlídka následně zahájila pátrání po podezřelém v blízkém okolí.

"Patnáct minut po oznámení události strážníci zajistili muže odpovídajícího popisu na Třídě Budovatelů. Strážníci vyzvali podezřelého k prokázání totožnosti a následně se podezřelý na místě ke krádeži doznal," uvedla za mostecké strážníky Veronika Loucká.

Lustrací podezřelého ve spolupráci s Policií ČR bylo zjištěno, že podezřelý se v posledních třech letech dopustil obdobné majetkové trestné činnosti, za kterou byl pravomocně odsouzen, nebo potrestán. Strážníci muže z toho důvodu omezili na osobní svobodě do příjezdu hlídky Policie ČR, která si podezřelého pachatele krádeže se všemi poznatky a fotodokumentací převzala k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru