Dva lupiči v Mostě přepadli mladíka, jeden vytáhl i vystřelovací nůž. Nebylo jim ani 18 let!
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Dva mladíky z Mostu obvinil policejní vyšetřovatel z provinění loupeže. K té mělo dojít koncem června v podvečerních hodinách v Mostě.

U nádraží na lávce pro pěší měl jeden z obviněných oslovit mladíka a žádat po něm drobné. Ten jim sdělil, že peníze nemá. Jeden z dvojice měl z kapsy vytáhnout vystřelovací nůž, který držel ve své ruce a po poškozeném znovu požadoval peníze s tím, aby dokázal, že je nemá.

"Poškozený mu z obavy o své zdraví ukazoval peněženku, kde měl drobné a ty musel mladíkům vydat. Obviněný si však všiml papírové bankovky a i o tu poškozený přišel. Dvojice pak utekla na zastávku, kde nasedla do tramvaje a odjela směrem do Mostu," uvedla k průběhu případu mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Ve městě odcizené peníze dvojice násilníků společně utratila. "Vyšetřovatel na jednoho z obviněných podal státnímu zástupci podnět k jeho vazebnímu stíhání a soud návrh akceptoval a mladíka do vazby poslal. Ke zranění poškozené osoby nedošlo. Druhý obviněný je stíhán na svobodě," dodala mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru