Panelákem na sídlišti Výsluní se šířil zápach od chemikálií. Policisté našli v bytě laboratoř
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Most

Most - Mostečtí policisté reagovali na podezření z výroby drog v bytě na sídlišti Výsluní, kde v panelovém domě byl cítit zápach od chemikálií.

"Kriminalisté toxi týmu, kteří na případu pracovali, provedli v bytě domovní prohlídku, ve kterém našli různé plastové i skleněné nádoby s obsahem chemikálií, kanystry s nezjištěnými látkami, lékovky, váhy, baňky a vařič. Podobné věci našli policisté i na chodbě v komoře, která k bytu náleží," uvedla v úterý mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Věci zajistili a odeslali je k provedení odborné expertizy. Tou bylo zjištěno, že jde o prekurzory k výrobě metamfetaminu. Ze zajištěných věcí by dle znaleckého zkoumání bylo možné vyrobit nejméně 221 gramů hydrochloridu metamfetaminu.

"Vyšetřovatel obvinil ze zvlášť závažného zločinu výroby a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu 37letého muže a 27letou ženu, oba z Mostu, kterým za toto jednání hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let," dodala mluvčí

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru