Kamion měl prasklinu na brzdovém kotouči, zjistili dopravní policisté při kontrole na silnici
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Dopravní policisté včera spolu s Centrem služeb pro silniční dopravu kontrolovali nákladní přepravu. Hlídky zjišťovaly, zda řidiči dodržují dobu řízení a odpočinků, kontrolovaly technický stav vozidel i povolenou hmotnost.

Během dne na silnici I/27 policisté zjistili dva přestupky v dopravě. U jednoho kamionu muži v uniformách našli technickou závadu a to prasklinu na brzdovém kotouči. Řidiči za přestupek uložili pokutu a zároveň omezili technickou způsobilost vozidla na dobu 30 dnů. Do té doby musí být závada odstraněna a vozidlo musí projít technickou prohlídkou, než se vrátí na silnice.

Další přestupek byl předán do správního řízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru