V mosteckém bytě našli mrtvého muže. Sousedi ho dlouho neviděli
Do bytu se museli na žádost Policie ČR dostat hasiči. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Včera ve večerních hodinách přijali strážníci Městské policie v Mostě oznámení o starší muži, který dle sousedů a předsedy bytového družstva již delší dobu neotvírá a z bytu se line podezřelý zápach.

Strážníci po příjezdu na místo provedli zjištění situace a na muže se pokoušeli zvonit a bouchat, bohužel marně. Na místo se posléze dostavila přivolaná hlídka policie České republiky a jednotka profesionálních hasičů ze stanice Most.

Hasiči provedli na žádost policie vstup do bytu oknem za použití žebříku a speciálního nářadí. V bytě byl již bohužel nalezen mrtvý uživatel bytu. Celou věc si od strážníků městské policie na místě převzala hlídka Policie ČR k dalšímu šetření a strážníci místo opustili.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru