Konflikt u supermarketu: Řidička kopla do cizího auta a pak promáčkla dveřmi plech
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Způsob parkování jednoho motoristy se zřejmě nelíbil 18leté slečně z Mostu. Ta měla na parkovišti u jednoho mosteckého supermarketu poškodit jeho vozidlo.

Poškození předcházela nejprve slovní rozepře, která poté přešla do oboustranné strkanice. "Dívka nakonec do vozidla tovární značky Audi měla kopnout a posléze i úmyslně udeřit dveřmi svého vozidla o přední dveře auta Audi, čímž došlo k jejich zdeformování promáčknutím. Pak nasedla do vozidla a z místa ujela, i když se jí poškozený pokoušel v odjezdu zabránit," uvedla k incidentu mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Policie na základě šetření události nyní zahájila trestní stíhání mladé Mostečanky a obvinila ji z přečinu poškození cizí věci. Poškozený motorista vyčíslil vzniklou škodu na částku 45 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru