Most opravuje kilometrový chodník vedle silnice do Souše
Stavba nového chodníku do Souše. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Zhruba do konce listopadu potrvá rekonstrukce chodníku a autobusových zastávek probíhající převážně v části ulice SNP, ulici Pod Širokým vrchem a části ulice Tvrzova v Mostě. Informují o tom Mostecké listy.

Rekonstruovaný chodník, který vede podél komunikace, bude bezbariérový, z betonové dlažby, široký 2,5 metru a dlouhý zhruba 1 156 metrů.

V současnosti je položena část dlažby v ulici SNP, instalují se palisády a opravuje veřejné osvětlení. Po dokončení této části stavby přijde na řadu rekonstrukce autobusových zastávek po obou stranách komunikace až k ulici Tvrzova, kde bude jako poslední úsek stavby provedena rekonstrukce chodníku. Stavbu provádí firma Herkul a městskou pokladnu vyjde na více než devět milionů korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru