AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Auto vjelo na přejezdu pod motorák, uvnitř zůstali zaklíněni dva lidé
Zásah záchranářů na přejezdu na Žatecku. Foto: Michal Hrdlička
Most

Žatecko – Ke srážce motorového osobního vlaku a osobního automobilu došlo v neděli odpoledne na železničním přejezdu ve Tvršicích na Žatecku. Na místě probíhají záchranné práce. Doprava na trati je zastavena.

Jde o železniční přejezd bez závor na silnici ze Staňkovic na Tvršice. Automobil byl vlakem odhozen mimo koleje do pole. Hasiči vyprostili dvě zraněné osoby z vozidla. Na místě jsou jednotky ze stanic Bitozeves a Žatec a dorazili již také drážní hasiči. Na místo byla povolána letecká záchranná služba Policie ČR z Prahy.

Přejezd je nyní uzavřený, jeho zprovoznění nyní oznámily České dráhy předběžně na šestnáctou hodinu. Pro odvoz cestujících se zajišťuje náhradní autobusová doprava mezi stanicemi Tvršice a Žatec západ.

Foto

2010nehodavlak

2010nehodavlak1

2010nehodavlak2

2010nehodavlak3

2010nehodavlak4

Nehoda na železničním přejezdu. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru